Choď na obsah Choď na menu

Danmark sikrer VM-playoff

9. 10. 2017

Danmarks herrelandshold skal spille playoff-kampe om at komme med til VM i 2018. Det står fast efter 1-1-resultatet mod Rumænien. Christian Eriksen bragte ellers Danmark på sejrskurs efter en scoring på straffe en time inde i kampen. Det er på tide at købe landsholdstrøje for at vise din støtte til Danmark.

13-3 hedder målscoren trods alt i de fem seneste kampe, hvor Danmark har hentet fire sejre mod Kasakhstan, Polen, Armenien, Montenegro og søndag aften måtte nøjes med uafgjort mod Rumænien. Landsholdet ser nu tilbage på en stime med ni kampe uden nederlag, der er årsagen til, at Åge Hareides tropper nu står med to ekstra muligheder i næste måned.

Som så ofte før i VM-kvalifikationen fik Christian Eriksen en central hovedrolle for Danmark. Det var Christian Eriksen på ny for Danmark. Christian Eriksen scorede ikke bare for sjette landskamp i træk. Han har scoret 12 mål i de sidste 13 internationale kampe med Danmark landsholdstrøje. Det er klasse! Topklasse.

Hans betydning i kvalifikationen understreges af, at han er dansk topscorer med otte mål og tre assist. Samtidig er han den eneste danske spiller, der har været på banen i samtlige 900 minutter i kvalifikationen.

Nu er Danmark sikret to playoff-kampe i november. De to kampe, der afgør om Danmark kommer til VM i Rusland, skal spilles i perioden 9.-11. november og 12.-14. november.