Choď na obsah Choď na menu

Liverpool kørte søndag Arsenal over med 4-0

28. 8. 2017

I Premier League åbnings weekend, tusindvis af fodboldfans satte på billige fodboldtrøjer 2017-2018 at se spil og støtte deres yndlingshold. Clas mellem Liverpool og Arsenal, hvilket gør mig imponeret.

Søndag var det så Liverpool, der hjemme på næsten hensynsløs maner satte fingeren på det ømme punkt. En stensikker 4-0-sejr blev det til for Liverpool, og den kan muligvis godt vække kritikere af Arsène Wenger til live igen blandt Arsenals egne fans. Arsenal har mange gode fodboldspillere, men en stærk defensiv kan klubben ikke rigtig prale af.

Firmino, Mané, Salah og Sturridge scorede for hjemmeholdet. Disse fyre ser ivrige efter at mål med en Liverpool trøje, og de gjorde det. Roberto Firmino bragte hjemmeholdet i front efter 17 minutter, og kort inden pausen udbyggede Sadio Mane føringen. Egyptiske Mohamed Salah gjorde det til 3-0 efter en lille times spil, og efter at være blevet skiftet ind med et kvarter igen scorede Daniel Sturridge kort efter til 4-0.

Liverpool vandt overbevisende og kan gå til landsholdspause i god form. Med sejren og de tre point står Liverpool nu noteret for syv point efter de første tre kampe. Arsenal derimod har nu kun tre point efter tre kampe.