Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid fik genrejsning med storsejr

6. 11. 2017

Real Madrid kom tilbage på vinderkurs søndag aften. Real Madrid vandt søndagens sene La Liga-kamp med 3-0 over Las Palmas, og hentede dermed tre meget vigtige point i toppen. Det var en kritisk sejr til Real Madrid, for at følge holdets flere spil, klik på butikfodbold.com for at købe Real Madrid billige fodboldtrøjer for at støtte holdet.

Efter nederlag i klubbens to seneste kampe, Zinedine Zidane indrømmede, at hans side havde "brug for sejren." Real Madrid har 23 point ligesom Atlético Madrid på fjerdepladsen. FC Barcelona topper med 31 point - fire mere end Valencia på andenpladsen.

Spillerne bragte Real Madrid trøje 2017-18 var alle ivrige efter at vinde. Der skulle imidlertid gå lang tid, før Real Madrid fik hul på bylden. Fire minutter før halvlegen formåede Casemiro nemlig at finde netmaskerne og bragte altså Real Madrid foran 1-0. 56 minutter inde i kampen så Marco Asensio så ud til at afgøre kampen med sit mål til 2-0. Et kvarter før tid fulgte Isco trop og øgede Real Madrids føring til 3-0, som også blev kampens slutresultat. Det var en anden frustrerende aften for Ronaldo, som stadig er på blot et La Liga-mål i 2017-18, og fejrede ikke Madrids tredje mål, selvom han havde ydet en god hjælp.